Набор Обновлений Updatepack7r2 Для Windows 7 Sp1 И Server 2008 R2 Sp1

De volgende lijst geeft de besturingsniveaus van elk accounttype weer. Volgende keer dat u zich bij uw lokale account aanmeldt, moet u het nieuwe wachtwoord invoeren. Om deze optie te gebruiken, moet u eerder beveiligingsvragen voor uw lokale account hebben ingesteld. En maakt u vervolgens een gebruikersnaam en wachtwoord voor het nieuwe lokale account. Als u niet wilt dat de computer om een wachtwoord vraagt als u aanmeldt bij uw lokaal account, moet u het wachtwoord verwijderen in de Account-instellingen. Windows Hello kunt u uw Windows 10-apparaten met behulp van uw vingerafdruk, gezichtsherkenning, PIN of afbeeldingswachtwoord te ontgrendelen.

  • Als er een verkeerd wachtwoord wordt ingevoerd, verschijnt er een melding dat het wachtwoord incorrect is.
  • Mogelijk hebt u hulp nodig van de eigenaar van de account.
  • Als u beschikt over meerdere modi om contact op te nemen met mensen, zoals e-mail en Twitter, kunt u alle profielen voor iedere contactpersoon in de app Personen koppelen.
  • U kunt uw vergeten wachtwoord opnieuw instellen door de beveiligingsvragen te beantwoorden die u hebt ingesteld bij het maken van uw lokale account.
  • Bekijk de online status van uw contactpersonen en de manier waarop u met deze personen contact kunt opnemen.

U kunt een reset voor Windows uitvoeren om alle bestanden, inclusief wachtwoordgegevens voor lokale gebruikersaccounts, volledig te verwijderen en de originele instellingen van de computer te herstellen. Zie voor meer informatie Microsoft herstel met een druk op de knop . Als u het wachtwoord van uw gebruikersaccount vergeten bent, kunt u met behulp van een ander beheerdersaccount op het systeem het wachtwoord voor het lokale gebruikersaccount wijzigen.

10 10

Als een standaardaccount beheerdersrechten vereist, kunt u zich aanmelden bij elk account dat al beheerdersrechten heeft en de accountinstellingen wijzigen. Plaatselijke winkels bieden mogelijk tegen betaling diensten voor het herstellen van wachtwoorden aan. Meld u aan bij een lokaal account en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden. Stel beveiligingsvragen in om te voorkomen dat u geen toegang meer hebt tot uw lokale account als u uw wachtwoord vergeet. Meld u aan bij een Microsoftaccount en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden. Als u gebruik maakt van een lokaal gebruikersaccount dat HP niet kan herstellen en u het wachtwoord verloren of vergeten bent, stelt u uw wachtwoord opnieuw in.

download mfc71.dll

8 11

Informatie over de volgende onderwerpen vindt u in de onderstaande secties. Synchroniseer uw instellingen en bestanden op al uw desktops, laptops en telefoons. Meld u aan bij Windows met een account met beheerdersrechten. Als uw computer de vereiste software heeft (vingerafdruklezer of IR-webcamera), wordt Windows Hello automatisch geïnstalleerd tijdens de installatie van Windows.

De computer wordt opnieuw opgestart en het bureaublad wordt weergegeven zonder dat u een wachtwoord moet invoeren. U kunt zich nu aanmelden bij uw lokaal gebruikersaccount met het nieuwe wachtwoord. De pincode voor uw account is ingesteld en deze kunt u gebruiken om u aan te melden. Toegang tot bestanden vanaf andere computers en apparaten met behulp van OneDrive. U kunt uw wachtwoord op elk moment opnieuw instellen of uw account met een ander apparaat beheren. De computer is ingesteld op automatisch aanmelden bij uw account.

En selecteer het te wijzigen gebruikersaccount in het gebied Andere gebruikers. Als u uw wachtwoord bent vergeten, voert u onderstaande instructies uit om een wachtwoord te maken in Windows 10. Een optie afhankelijk van of u de aanmeldingsgegevens voor het nieuwe account hebt. Kan een lokaal gebruikersaccount of verbonden account van Microsoft zijn. U kunt de wachtwoordvereiste mogelijk niet uitschakelen als uw computer met een netwerkdomein is verbonden. Met een pincode voor een Windows 10-account worden herbruikbare wachtwoorden vervangen met een combinatie van een specifiek apparaat en de pincode. U kunt zich nu aanmelden bij het account met het nieuwe wachtwoord.